Ξενοδοχείο «Γαλήνη» (Πήλιο)

Δίπλα στη θάλασσα, σε έκταση 5 στρεμάτων, στο πανέμορφο χωριό της Αφήσσου, βρίσκεται το ξενοδοχείο «Γαλήνη».

Το ευχάριστο και γαλήνιο περιβάλλον σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη θάλασσα και το άψογο σέρβις του ξενοδοχείου «Γαλήνη» αποτελούν έναν ελκυστικότατο προορισμό.

Η πολύ κοντινή απόσταση της Αφήσσου από το Βόλο αλλά και γενικά των περιοχών που πρέπει να επισκεφθείτε δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει το ξενοδοχείο «Γαλήνη» το ιδανικό ορμητήριο για τις περιηγήσεις σας στην πανέμορφη Μαγνησία με τις πλούσιες παραδόσεις και αξιοθέατα, αλλά και τη μοναδική φύση.

Το ξενοδοχείο «Γαλήνη» διαθέτει είκοσι επτά (27) δωμάτια με εκπληκτική θέα που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν φιλοξενία σε πενήντα τέσσερα (54) άτομα ενώ παρέχεται και η δυνατότητα φύλαξης αποσκευών.

Οι αυλές με τα πολύχρωμα λουλούδια, η μηδενική απόσταση από την θάλασσα, η άρτια εξυπηρέτηση, η καθημερινή καθαριότητα, το άνετο πάρκινγκ και οι συνολικές παροχές του ξενοδοχείου «Γαλήνη», είναι ο τέλειος συνδυασμός των αξέχαστων και μοναδικών διακοπών στην περιοχή της Μαγνησίας.

Τα καλοφτιαγμένα δωμάτια με την απλότητά τους, την καθαριότητα και το ευχάριστο περιβάλλον θα σας ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για ξεκούραστες και άνετες διακοπές.Ειναι εξοπλισμένα με μαγερικά σκευη ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παροχής μωρουδιακού κρεβατιού. Για παιδιά κάτω των 10 ετών η διαμονή τους είναι δωρεάν!

Πρόσβαση
Η πρόσβαση στην Αφησσο είναι πολύ εύκολη και γρήγορη αφού η μικρή απόσταση που την χωρίζει από τον Βόλο, την πρωτεύουσα του νομού είναι μόλις 26 χλμ. καλής οδικής διαδρομής. Υπάρχει ακόμη και τακτική λεωφορειακή σύνδεση.

Ξενοδοχείο «Γαλήνη»
Διεύθυνση: Αφησσος – Πήλιο
Τηλέφωνο: 24230-33214
Ιστοσελίδα: www.hotel-galini.eu
ΜΗΤΕ: 0726K012A02040000